2020-02-05 Matresan besöker Kina

kr 225.00

This product is currently out of stock

Produkt information

Fullbokad! Vi undersöker ev utökat antal platser Mejla mig för ev reservplats om du är intresserad.

Kinabesök via Kungsgatan

Vår jordenrunt resa fortsätter och nu stannar spårvagnen vid Domkyrkan för att få uppleva kinesisk mat på Kungsgatan. Vi sitter som de gör i Kina runt stora runda bord med en snurr i mitten så vi kan snurra runt maten och prova allt. Priset är 225 kronor per person (dryck tillkommer) och då får vi äta 8 olika rätter bla ankbröst, biff i svart pepparsås på glödande järnplatta, spicy tärnad kyckling med sichuan bean paste och jordnötter, torr-friterade strängbönor med fermenterad sojaböna med mera. Platsen är Super Sushi Rullband på Kungsgatan 25, namnet kanske lurar en men här serverar de äkta kinesisk mat.

Varmt välkomna!

Onsdag 5 februari kl 18.30

Anmälan senast onsdag 29 januari

Pris 225 per person, medlemmar (275 kr ej medlem)  Dryck tillkommer. Betalas av var och en.

Har du frågor eller något krånglar med anmälan är du välkommen att mejla mig, tomas_hagelberg@hotmail.com eller ringa mig kvällstid eller helg
tfn 0704-712 707

Läs mer https://superrullband.nu/

 

Produkt id: Matresa Kina

 


(c) 2000-2023.  Bilder och text respektive fotograf och författare, Kontakta Connoisseur Bokhandel Ab, copy@connoisseur.se för info om rättigheter och publiceringstillstånd.

All kopiering och återanvändning av hemsidans bilder/texter, samt användande av bilder från denna webdomän är stikt förbjudet utan skriftligt tillstånd från rättighetsinnehavaren; Fotografen eller Författaren. .

Västra Gastronomiska Akademin Vänförening, Gibraltargatan 10, 411 32 Göteborg. org. nr. 857209-2446

eCommerce by CubeCart