2016-0X-XX Happy M Kitchen

kr 300.00

Ansvarig: Vänföreningen

Antal platser kvar: 18

Produkt information

Restaurangbesök på vasagatans nyaste restaurang.

Happy M Kitchen

"Happy M Kitchen är en livsstilsrestaurang som erbjuder Natural Clean Food som man mår bra av. Mat och välbefinnande hänger ihop och vi vill inspirera så många som möjligt att äta riktigt bra på ett lustfyllt sätt. Restaurangen är hjärtat i verksamheten. Det är här vi lagar all mat – även den som hämtas i vår Good to Go-avdelning av privatpersoner, företag och organisationer. Vi tar intryck av Kaliforniens lifestyle-restauranger och plockar upp influenser från Japan och Medelhavsländerna. Menyn innehåller grönsaker i alla dess former, fisk, skaldjur, fullkorn och annat som både smakar och gör gott. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Här finns noggrant utvalda eko- och naturviner, öl och andra drycker. Vi erbjuder lunch, middag, fika, snacks och kallpressade, ekologiska juicer som vi varsamt gör för hand."

 
Tid: 17:30
 
Vi besöker Happy M Kitchen och får en guidning i lokalerna medan de berättar om sitt koncept med rawfood/clean eating.

 

Efter detta dukas det upp en härlig buffé!

 

Till buffén ingår även ett glas vin. Den som önskar något mer köper det på egen hand.

 

 

Hoppas vi sed där!

Åsa

 

Kontakt:

Åsa Wojtowicz
asa@ekopeak.se
0706-78 20 70 

Sista dag för ev. avanmälan: 2015-11-08

Produkt id: 2016-0X-XX

 


(c) 2000-2023.  Bilder och text respektive fotograf och författare, Kontakta Connoisseur Bokhandel Ab, copy@connoisseur.se för info om rättigheter och publiceringstillstånd.

All kopiering och återanvändning av hemsidans bilder/texter, samt användande av bilder från denna webdomän är stikt förbjudet utan skriftligt tillstånd från rättighetsinnehavaren; Fotografen eller Författaren. .

Västra Gastronomiska Akademin Vänförening, Gibraltargatan 10, 411 32 Göteborg. org. nr. 857209-2446

eCommerce by CubeCart